Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Opal

Opal er kendt som en "sten af glade drømme og forandringer". De glade drømme, der stammer fra forståelsen af personlige højere potentialer kombineret med den glade accept af ens iboende perfektion. De glade forandringer stammer fra de begivenheder og situationer, der tillader dem sine ambitioner at komme på overfladen.  Læs mere
"Arbejdet gør søvnen sød"
Opal krystalliserer i form af masser og lejlighedsvis stalaktitter. Farveområdet og relaterede navne er forskellige. Det tidligere mysterium om årsagen til opals farve er blevet afsløret via elektronmikroskopet. Når dyrebar opal ses gennem et elektronmikroskop, ses det som en ensartet stabling og størrelse af et stort antal små kugler. Disse stablede kugler og hulrummet mellem dem fungerer sammen som et diffraktionsgitter, der kan opdele lys i de spektrale farver. Det er kuglernes diameter inden for enhver gruppering der bestemmer den resulterende farve. Omvendt indeholder opal uden farve kugler, som ikke er af ordnet størrelse eller stabling.
Opal hjælper en til at genkende og mærke den kreativitet, der er inden i jeget, hvilket giver inspiration og fantasi til alle situationer. Det fremmer ren, sand og spontan handling, hvilket forbedrer det, man føler, og giver mulighed for frigørelse af hæmninger.

Opal kan bruges til at styrke hukommelsen og til at tilføre trofasthed og loyalitet med respekt for kærlighed, personlige tilknytning og forretningsforhold. Det er blevet brugt til at hjælpe en med at blive "usynlig" under omstændigheder, hvor man ikke ønsker at blive bemærket. Det bringer én en kvalitet af "forsvinde ud i det blå”, når energien er rettet derefter.

Opal er blevet brugt til at vække både den psykiske og de mystiske egenskaber. Det hjælper en til at forstå de højere kræfter af intuition og mystik og at udnytte disse kræfter til at øge den personlige forståelse og personlige oplevelser inden for de hellige og avantgarde aspekter af at være.
Opal, der udviser en spektral farve (almindeligvis kaldet "ild"), indeholder små kugler af silica. Det kan bruges til at tilskynde til åbninger af intuition og indsigt.

"Ilden" i opal repræsenterer en glødende indre flamme, der producerer en mild vitalitet til at stimulere dem, der udøver i det åndelige verden, og hjælper med tilpasningen mellem det åndelige selv og det psykiske og astrale plan. Opal er blevet brugt af indianerindianerne og den australske aboriginalsamling til at påkalde visioner: den er også blevet brugt under indiansk ceremoni for visionen og af de australske aboriginier under ceremoniel ”drømmetid”.

Vibrerer med tallet: 8.
Astrologisk stjernetegn: krebs, vægt, fisk og skorpion

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om ametrin.dk

ametrin.dk er en informationsside hvor viden om ametrin og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis ametrin til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb ametrin som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at ametrin er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe ametrin direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser